A WEB oldal helyes használatához Javascript használata szükséges!


Felhasználó név:

Jelszó:

Kreatív grafikai munkák


Logó és arculattervezés

Egy vállalkozás igényességét tükrözi a megjelenése is. Ennek kialakításában segítünk: a megrendelő cég profilját megismerve tanácsokat adunk, alternatívákat kínálunk. Kreatív ötletek, koncepciók hozzáadásával fejlesztjük a kialakítandó arculatot. Megtervezzük a logót és a kisarculati elemeket: a cégkártya, névjegy, levélpapír, boríték megjelenését. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kizárólag saját szakmai felkészültségünk és ötleteink alapján készítjük grafikai anyagainkat, biztosítva azok egyediségét, legyen szó új arculatról, vagy a már meglévő újragondolásáról.

 

Egyéb grafikai munkák

Csomagolás- és termékarculat tervezés. Sajtókampányok, újsághirdetések, rendezvény plakátok, poszterek, kirakat hátfalak grafikai tervezése. Étlapok, itallapok, kínálók,  boroscimkék, naptárak szerkesztése.
Nyomtatott kivitelű anyagok grafikai munkáinak kivitelezése.CD, DVD lemezek, borítók terveinek elkészítése. Kreatív grafikák, fotóretusálás, optimalizálás.


Látványtervek, helyszínrajzok

Kiállítási installációk, standdekoráció előzetes látványterveinek elkészítésével is foglalkozunk, figyelembe véve a kihasználható lehetőségeket grafikai és technikai területen. Kihelyezendő reklámtábláknál, kialakítandó dekorált üzletportálok esetében nagyban megkönnyíti a helyes döntést a lehetséges formák, megoldások és színek összehasonlítása, egyeztetési lehetősége. Látványterveinkkel hozzájárulunk az optimális végeredményhez.REFERENCIÁINK

DANA Hungary KFt.
RUDOLPH Logistik
Pálffy Étterem
LUXURIUM Szolárium
CulinArt
MOTEL NEXT
Győri
Nemzeti Színház
PATENT Security
MATUSZ-VAD Zrt.
OTP Travel
Széleshús Kft.
BALFI Ásványvíz
PET-PACK Kft
Prémium Tours
Airsfoft Depo
Modell Hungary
Coca Cola
Pizza Hut
ÉGÁZ Rt. (SZUEZ)
Budapesti Főpolgárm. H.
Graboplast
Dent Art Technik Kft.
Széchenyi Irodaház
Smile Zentrum
Győri Fotóklub
Premierfloors
Sopron Polgármesteri H.
FLESCH Mosonmagyaróvár
Pesti Házak ZRt.
FŐKEFE
VISEGRÁDI Ásványvíz
MESSE Gáz
MURÁNYI Kereskedőház
CARANT Kft.
PERKOR Kft.
PANNON AQUA
LINEA BÚTOR
AVALON
HIRDOSTAL