A WEB oldal helyes használatához Javascript használata szükséges!


Felhasználó név:

Jelszó:

Nyaralj az Adriai tengernél!

Horvátországban, Istria és Dalmacia között Rijeka várostól délkeletre húzódó festői szépségű fehér sziklás tengerparti sáv neve Kvarner. Itt található Drivenik falu (Crikvenica várostól 8 km-re) két hegyvonulat ölelésében. 800 éves múltú mediterrán kistelepülés egzotikus, egyszerű bájával, nyugalmával ragadja magával az embert.


A ház amelyben szabadidejét tölti a kedves vendég, kb 150 éve sziklából épült mint ahogy a házat kerítésként körülfogó fal, zárt udvart alkotva. Az épületet renováltuk így már csak a falai a régiek. Egyszerű megoldásokkal és bútorokkal, de a helyi életmódot tükrözve a hangulatos belső társalgójába lépünk. Jobbra sokféle konyhai eszközzel kisgépekkel felszerelt konyha, étkező balra pedig spanyolfallal elválasztott szoba benne TV műholdas magyar adásokkal, 2 személyes kihúzható kanapé nyújt fekvőhelyet. Innen lehet felmenni a két galériás hálóba (3-3 személy tartózkodására alkalmas fenyő bútorokkal). A társalgóból nyílik boltíves átjáróval függönnyel a fürdőszoba WC és 2 elkülönített zuhanyzó mosdóval ellátva és egy kis helyiség a nyaraló-kellékeknek.
A ház zárt udvarán (patio) fixen épített kőasztalnál a szabadban étkezhetnek vendégeink és költhetik el a faszenes grillezőben készített finomságaikat. Az udvaron kis kőépület van, amelyben +két személy tartózkodhat mellette egy udvari WC található. Az épület füves kertjéből rálátás nyílik a közeli várra. Mindenképpen érdemes időt szakítani és felmenni a várhoz és a mellette álló templomhoz ahonnan fantasztikus  látvány nyílik a környező völgyre.Strandoláshoz a közeli Crikvenica 7 km hosszú felváltva homokos, sziklás és kavicsos tengerpartja a legalkalmasabb. A tengerparton haladva felfedezhet a kedves nyaraló is saját izgalmas öblöket de ezt csak igazán jó úszóknak és kalandvágyóknak ajánljuk. Délre fekszik szinte egybeépülve Selce majd 15 km-re Novi Vinodolski és töle még lejjebb Senj város és ezek strandjai. Északra Dramalj, Kraljevica és Rijekán túl Opatija fantasztikus és elegáns fürdőhely.Kirándulásnak ajánljuk:
Hajókirándulás halsütés, piknik, zene, fürdés: indulás Crikvenica kikötőből,
KRK
sziget római-kori és magyar, dalmát közép-kori települések találhatók. Ide viadukt vezet át vagy Crikvenicából hajóval lehet megközelíteni. (10 km)
Rijeka várost (32 km), Opatija (tengeri fürdőiről és villáiról híres város -kis Monaco 38 km)
Plitvicai tavak (európa páratlan hegyi tavai és vízesései 120 km)
Rovinj meseszép kikötőváros, (116 km) Pula (ókori a Rómaihoz hasonló colosseum 130 km)
Zadar várost (igazi dalmát töténelmi hangulat 200 km)

ÉRDEKLŐDÉS ÉS FOGLALÁS: 
Mobil: +3630/ 216-55-64
E-mail: toth.tibor@yahoo.comREFERENCIÁINK

DANA Hungary KFt.
RUDOLPH Logistik
Pálffy Étterem
LUXURIUM Szolárium
CulinArt
MOTEL NEXT
Győri
Nemzeti Színház
PATENT Security
MATUSZ-VAD Zrt.
OTP Travel
Széleshús Kft.
BALFI Ásványvíz
PET-PACK Kft
Prémium Tours
Airsfoft Depo
Modell Hungary
Coca Cola
Pizza Hut
ÉGÁZ Rt. (SZUEZ)
Budapesti Főpolgárm. H.
Graboplast
Dent Art Technik Kft.
Széchenyi Irodaház
Smile Zentrum
Győri Fotóklub
Premierfloors
Sopron Polgármesteri H.
FLESCH Mosonmagyaróvár
Pesti Házak ZRt.
FŐKEFE
VISEGRÁDI Ásványvíz
MESSE Gáz
MURÁNYI Kereskedőház
CARANT Kft.
PERKOR Kft.
PANNON AQUA
LINEA BÚTOR
AVALON
HIRDOSTAL